En primer på utländsk Sport betting

Du är redo att ta det stora språnget och registrera dig på en webbplats för utländska sportspel. Liksom många andra spelare, har du blivit besviken på valet tillgängliga från svenska bookmakers. Sport betting webbplatser som godkänts av Lotteriinspektionen kan inte riktigt få dig nöjd. Vad du verkligen vill göra är att vinna massor av pengar att spela med de bästa oddsen. Och så har du kommit att inse att utländska Sportspel är det bästa valet möjligt för att göra just detta.

På vår webbplats hjälper vi till att bekräfta att du har fattat rätt beslut. Men vi är inte här för att locka dig att spendera alla dina besparingar. I stället, kommer vi i detta avsnitt att förse dig med en allmän översikt av all viktig information om ämnet för utländska sportspel online [+]. Vi kommer också att försöka analysera offshore Sport Betting marknaden med insikt och relevans. Vi ger dig också möjlighet att vinna mer utan att spendera mer än du vanligtvis skulle. Slutligen hjälper vi dig att hitta de bästa bookmakers och mäklarna så att du kan skämma bort din passion utan återhållsamhet.

Vi rekommenderar

Varför satsa på utländska sporter?

Det finns många skäl att vilja satsa på sport betting webbplatser utanför Sverige [+]. Först av allt är det, faktumet att det inte finns auktoriserade bookmakers som konkurrerar i landet. Nuvarande lagstiftning i Sverige uppmuntrar dem inte att göra stora utbetalningar till spelare, vilket är raka motsatsen till vissa webbplatser baserade utomlands. Dessutom erbjuder internationella Sport Bettings Mäklare ett brett utbud av odds och sport till användare, så valet är enkelt.

Vilka är fördelarna?

Chansen att satsa på otaliga sporter och matcher över hela världen, chansen att dra nytta av de bästa oddsen, bonusarna och kampanjerna, inte har ditt konto blockerat, betting i större mängder... de förmåner som erbjuds av utländska Sportspel [+] är otaliga. Slutligen, kommer alla att hitta något som passar deras smak.

Hur registrerar man sig?

Vet du inte hur man öppnar ett konto hos en utländsk bookmaker eller mäklare? Du behöver inte oroa dig! Vi erbjuder dig en handledning för online betting utomlands [+] vilket kommer att förklara vad du behöver göra steg för steg. Vi förklarar också vilka betalningsmedel som ska användas för att för att kunna samla dina vinster från de internationella återförsäljarnas webbplatser. Och om du bor i Sverige kommer vi att berätta hur du placerar dina spel hemma med fullständig sekretess och säkerhet.

 • 22BET
  Ny högt rankad bookmaker, mycket lätt att använda, med en stor bonus och accepterar svenska. [Go]
 • MELBET
  En utmärkt operatör, ännu inte känd, men med allt: höga odds, bonus varje dag, live-satsning, streaming ... svenska spelare accepteras. [+]
 • BET IN ASIA
  Mycket komplett, det tillåter att använda Mollybet. Ger också tillgång till 9wickets (kopia av Betfair för handel). Svenska personer accepteras. [+]
 • ASIAN CONNECT
  Pålitlig mäklare... enkel användning... Erbjuder Pinnancle och SBOBET... svenska spelare accepteras. [+]

Utländsk online sport betting kommer inte längre vara ett mysterium!

Kolla in de följande avsnitt och få ut det mesta möjligt av din utbildning och lär dig mer: