Fördelarna med utländsk Sport betting

Är du förbittrad av Lotteriinspektionen? Irriterar regleringen av Online Sportspel dig? Irriterar de erbjudna oddsen på svenska bookmaker webbplatser dig? Om det är fallet, då har du förmodligen all anledning att vilja spela på utländska Sport betting webbplatser. Fördelarna är ju många. Låt oss undersöka dem närmare.

Jämför före vadslagning

Odds som matchar din talang

Vi har redan nämnt det många gånger förut på vår webbplats: du kan njuta av några mycket frestande odds. Det bör noteras att i Sverige från det ögonblick som Lotteriinspektionen tog kontroll över den svenska marknaden, befann bookmakers sig i en situation som inte kunde vara mer komplicerat att hantera. I själva verket är de skatter som tillämpas betydande och oundvikligen har de odds som erbjuds av bemyndigade bookmakers sjunkit minst 10%.

Låt oss ta ett konkret exempel. Låt oss säga att du vill satsa på en Allsvenskan fotbollsmatch. Oddsen för en seger för BK Häcken mot IFK Göteborg är på 2 till 1 på en svensk bookmaker webbplats. På en främmande plats finns det en stark chans att oddsen för en Cardiff-seger är runt 2,25 till 1. Och återigen, detta är bara ett genomsnitt! Vi kan definitivt hitta odds bättre genom att använda en utländsk Sport betting mäklare!

Betydligt större vinster

På lång sikt är skillnaden mellan svenska och utländska bookmakers ganska iögonfallande. När det gäller vinster. För att återgå till vårt tidigare exempel, om ditt spel är en vinnare, skulle du inte bara tjäna 200 euro på ett 100 euro bet utan snarare 225 euro, vilket avsevärt ökar din inkomst. Du kan fortsätta att göra bra förutsägelser tack vare detta. Ju mer du satsar, desto mer kan du vinna. Detta är en universell regel kan man säga.

Bonusar, odds handel och mycket mer

Vi har redan diskuterat det särskilt frestande utbudet av kampanjer tillgängliga från utländska sport betting bookmakers och mäklare. Men de fördelar som dessa företag erbjuder slutar inte där. Till exempel, förutom att få en välkomstbonus på upp till 150% på din första insättning, har utländska sport betting bookmakers och mäklare också tillåtit "Live Betting" vilket innebär att du kan satsa på vissa matcher och anpassa dina förutsägelser beroende på hur spelet spelas ut.

Du kommer också att älska det faktum att du kan njuta av odds handel, en strategi som låter dig samla din vinst redan innan spelet har startat (om du använder pre-Game odds). Även om den här funktionen inte ger optimala resultat om du inte har en gedigen förståelse för . com bookmakers, är det fortfarande värt att utforska.

 • 22BET
  Ny högt rankad bookmaker, mycket lätt att använda, med en stor bonus och accepterar svenska. [Go]
 • MELBET
  En utmärkt operatör, ännu inte känd, men med allt: höga odds, bonus varje dag, live-satsning, streaming ... svenska spelare accepteras. [+]
 • BET IN ASIA
  Mycket komplett, det tillåter att använda Mollybet. Ger också tillgång till 9wickets (kopia av Betfair för handel). Svenska personer accepteras. [+]
 • ASIAN CONNECT
  Pålitlig mäklare... enkel användning... Erbjuder Pinnancle och SBOBET... svenska spelare accepteras. [+]

Vill du lära dig mer?