Hur man satsar på sport matcher utanför Sverige?

I våran Guide till utländska sportspel, kunde vi inte diskutera en avgörande fråga: hur satsar man på utländska sporter när du bor i Sverige? Vi har redan sett i ett tidigare avsnitt att spela sportspel på webbplatser utanför Lotteriinspektionens jurisdiktion utgör ingen risk för spelare. Det är helt möjligt att satsa sina pengar på en . com webbplats. Men hur gör man det när platsen är blockerad i Sverige? I det här avsnittet ger vi dig de tekniska möjligheterna att övervinna sådana restriktioner.

En fotbollsspelare som träffar en boll

Varför kan du inte spela från Sverige?

Med tanke på att bookmakers som är verksamma utanför Lotteriinspektionen inte har tillstånd att erbjuda sina tjänster till online spelare från Sverige, är tillgång till deras webbplatser omöjligt. Faktum är att tillsynsmyndigheterna förhindrar spelare som bor i Sverige från att ens registrera sig. För att kunna spela på plattformar som Betfair eller bet365, finns det mycket få lösningar; Du måste använda en VPN, annars kan du placera dina insatser genom en mellanliggande sådan som en Sport Betting Mäklare.

Hur kan du satsa på en utländsk sport betting webbplats?

Som det förklarades ovan, två lösningar erbjuds till dig för att satsa på de spel som du väljer på utomeuropeiska bookmakers. Nu är det dags att studera dem mer i detalj.

Satsa på en utländsk bookmaker med en VPN

Man kan lätt spela på en offshore Sport Betting webbplats från Sverige med hjälp av en VPN. En VPN, som står för Virtual Private Network, kan en person ändra identiteten på deras anslutning. När datorn är ansluten till en VPN är den länkad till ett virtuellt lokalt nätverk som gör att du kan kringgå vissa restriktioner. Väsentligen, du vill lätt kunna få tillträde till den Sport Betting webbsidan du vill via en VPN som kan simulera fakta att du är inte är uppkopplad i Sverige.

Det bör noteras att en VPN är en bra lösning för utländska sporter eftersom du betalar för en konkurrenskraftig tjänst. Annars om du använder en fri VPN, förarbeten vilja vända ute till vara mer komplex och irritation. Det är särskilt viktigt att komma ihåg att du också riskerar att inte kunna registrera med en offshore bookmaker om du uppger att du bor och Sverige och om du ljuger, kommer du inte att tillåtas att ta ut dina vinster eftersom de kommer att kräva att tillhandahålla bevis på din adress.

Använd en Sport Betting Mäklare

En Sportspel Mäklare bör betraktas som en nyckel lösning, tillgänglig för online betting på webbplatser som ligger utanför Sverige. Denna mäklare sätter dig i kontakt med specialiserade återförsäljare: de ger nya kunder och välja dem på grundval av olika kriterier. Allt tas om hand av mäklaren, som är ansvarig för att samla in spelarens information, hitta lösningar på möjliga tekniska problem samt validera insättningar och uttag bland annat. På vår webbplats hittar du bara pålitliga mäklare som vi har kontaktat och testat i förväg med de mest ansedda bland dem som AsianConnect.

 • 22BET
  Ny högt rankad bookmaker, mycket lätt att använda, med en stor bonus och accepterar svenska. [Go]
 • MELBET
  En utmärkt operatör, ännu inte känd, men med allt: höga odds, bonus varje dag, live-satsning, streaming ... svenska spelare accepteras. [+]
 • BET IN ASIA
  Mycket komplett, det tillåter att använda Mollybet. Ger också tillgång till 9wickets (kopia av Betfair för handel). Svenska personer accepteras. [+]
 • ASIAN CONNECT
  Pålitlig mäklare... enkel användning... Erbjuder Pinnancle och SBOBET... svenska spelare accepteras. [+]

Du är nästan där! Gå vidare till nästa avsnitt!