Anledningarna

Är du svensk? Gällande lagstiftning i vårt land förbjuds det inte att satsa dina pengar på utländska sportspel plattformar. Även om det alltid är bättre att satsa på webbplatser som är licensierade inom Europeiska unionen, är det ändå ingenting som hindrar dig från att skämma bort din passion någon annanstans i världen. I följande artikel kommer vi dock inte attt diskutera de tekniska metoderna utan vi förklarar väl varför ni har all anledning att prova lyckan på icke Lotteriinspektion godkända bookmakers webbplatser.

Rätt plats att lära

Vad är lockande med utländsk Sport betting?

Genom att välja en offshore betting webbplats, kommer du att dra nytta av tre saker som ingen bookmaker licensierad i Sverige kan erbjuda förnärvarande: mycket tilltalande odds, ett brett utbud av sport och tävlingar och slutligen bonusar som är utöver det vanliga.

Oddsen tillgängliga från bookmakers som är verksamma utanför Lotteriinspektionen

På sport betting webbplatser utomlands och som finns på utländska servrar, kommer du omedelbart att kunna dra nytta av de bästa oddsen möjligt. Som du kanske minns, odds är ett sätt för dig att bestämma storleken på dina potentiella vinster. De beräknas enligt olika matematiska kriterier och representerar sannolikheten (ganska ofta en seger för team a, en seger för lag B eller oavgjort spel) av ett resultat.

Det bör noteras att oddsen är mycket mer betydande på offshore bookmakers webbplatser eftersom de är förknippade med ökade utbetalningar. Dessutom bör du vanligtvis kunna få tillgång till dina pengar på nolltid!

Ett brett utbud av sporter och spel

På icke Lotteriinspektionen godkända sport betting webbplatser, kommer du att ha möjlighet att kunna förlita dig på ett antal Sporter och tävlingar som är häpnadsväckande när det gäller deras överflöd och mångfald. Om du gillar några typiska sporter som inte är representerade ofta i Sverige, hittar du många som passar din smak! Med sporter som cricket, landhockey, beachvolleyboll och MMA tillgängliga för att satsa på webbplatser med en förlängning av . com, Det finns ingen risk för att bli uttråkad och du verkligen har ett pinsamt val!

Vad mer? Valet av spel är också större. Asian Handicap-spel är klart mer representerade på utländska plattformar; Du kan också välja ett antal betydande garantier, för att inte tala om "Live Betting" som gör att du kan satsa på en live match och att justera din insats och din förutsägelse om det behövs!

Bländande bonusar och kampanjer

Slutligen, kommer bookmakers licensierade i Europa och internationellt att belöna dig med utmärkta priser. Inte bara kommer du att få presenter till speciella tillfällen. Men du kommer också att dra nytta av avsevärda/betydande bonusar och kampanjer som matchar din investering och din lojalitet. Genom att bara göra en första insättning får du en välkomstbonus på upp till 200 euro. Jämfört med svenska bookmakers är skillnaderna bländande.

 • 22BET
  Ny högt rankad bookmaker, mycket lätt att använda, med en stor bonus och accepterar svenska. [Go]
 • MELBET
  En utmärkt operatör, ännu inte känd, men med allt: höga odds, bonus varje dag, live-satsning, streaming ... svenska spelare accepteras. [+]
 • BET IN ASIA
  Mycket komplett, det tillåter att använda Mollybet. Ger också tillgång till 9wickets (kopia av Betfair för handel). Svenska personer accepteras. [+]
 • ASIAN CONNECT
  Pålitlig mäklare... enkel användning... Erbjuder Pinnancle och SBOBET... svenska spelare accepteras. [+]

Fortfarande inte säker?